Hacked by ./AlfanXploit
Ft ChezxFake

Kowe Sing Gawe Janji
Malah Kowe Dewe Sing Mblenjani :)

[+] Greetz [+]
Cowok Tersakiti Team - Jawa Timur Cyber Team - Jawa6etar



penjaga.hidupmu@gmail.com